Er du iværksætter og interesseret i et unikt arbejds- og salgslokale med fællesskab og kreativitet i fokus? Så er Urban City måske noget for dig

Urban City er en social og kreativ iværksætterby. Lokalet indeholder 16 forskellige udlejnings kontorer, hvoraf 11 af dem er unikke, upcyclede campingvogne; da iværksætterbyen er indrettet som en 1.000 kvm indendørs campingplads med natur-streetart, skyer i loftet, tagterrasser, inspirerende mødelokaler og hyggekroge. Du har adgang til lokalet hele døgnet, så du har mulighed for at arbejde når det passer dig. Der er personale fra Råt&Godt alle hverdage kl. 9-15.

Som lejer er det muligt at få en af de unge fra Råt&Godt i praktik og på den måde at indgå i et kreativt socialt samarbejde. Alle involverede virksomheder, som ønsker at være en del af Urban City, har derfor muligheden for at indgå i et stort netværk, blive synlig, tage et socialt ansvar og samtidig spare 100 kr. i husleje pr dag når man har en ung i praktik.

Urban City er åbent for alle der er interesserede i en oplevelse udover det sædvanlige. Det er for dig der kan lide bæredygtighed, kreativitet og socialt ansvar. I dette fællesskab drager din virksomhed fordel af omtale gennem Råt&Godt. Når en potentiel kunde besøger én virksomhed i Urban City, kommer de forbi dem alle – dét er smart forretnings fællesskab.
Der er åbent for kunder tirsdag og torsdag kl. 15-20 samt den første lørdag i måneden kl. 10-15.
Vi befinder os i hjertet af Aalborg, kun 5 minutters gang fra banegården. Der er også en stor gratis parkeringsplads lige ude foran.

Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Katrine Dalsgaard
Tlf. 50 47 02 82
Hjulmagervej 58, 9000 Aalborg
Email: kontakt@urbancity.dk
Facebook: Råt&Godt – Urban City
www.urbancity.dk

Fællesskab – kreativitet – omtanke